Στο κατάστημα Κατσούλας, θα βρείτε τα μοναδικά προϊόντα της εταιρίας Amoena, υψίστης ποιότητας και καινοτόμου σχεδιασμού. Επιδιώκουμε να συμβάλλουμε στην αποκατάσταση της θετικής εικόνας για το σώμα σας και να ξαναζωντανέψουμε την αυτοπεποίθησή σας! 

ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ

Οι προθέσεις χρησιμοποιούνται για τη φροντίδα των γυναικών μετά από μαστεκτομή. Η πρόθεση πρέπει να μοιάζει όσο πιο πολύ γίνεται με τον υπάρχοντα μαστό σε μέγεθος και σχήμα, δημιουργώντας μια αρμονική εμφάνιση στο σώμα.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στη σωστή επιλογή!

Οι προθέσεις είναι πολύ ανθεκτικές και είναι σχεδιασμένες ώστε να ανταποκρίνονται στις καθημερινές απαιτήσεις που ενδεχομένως να τους τύχουν. Με την κατάλληλη φροντίδα, οι προθέσεις θα διαρκέσουν για πολύ καιρό. Ωστόσο, προσέξτε να μην τρυπήσετε τις προθέσεις με αιχμηρά αντικείμενα, όπως ακίδες ή νύχια κατοικίδιων ζώων που τυχόν να έχετε, καθώς δεν μπορούν να επισκευαστούν.

Θα πρέπει επίσης να αποφεύγεται η χρήση ταλκ και λοσιόν σώματος πάνω ή γύρω από την πρόθεση. Για να εξασφαλιστεί ότι η πρόθεση θα παραμείνει σε καλή κατάσταση, θα πρέπει να την πλένετε καθημερινά με σαπούνι και νερό και να τη στεγνώνετε με ένα μαλακό πανί ή μια πετσέτα. Όταν δεν τη φοράτε, θα πρέπει να έχετε την πρόθεση στη συσκευασία της καθώς έτσι τη βοηθάτε να διατηρήσει το σχήμα της.

 Ειδικές οδηγίες φροντίδας για τις προθέσεις, μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Προθέσεις με κολλητικό στο σημείο επαφής με το σώμα

1. Αλείψτε με το Soft Cleanser της Amoena την κολλητική επιφάνεια.


 

 

 

 

2. Τρίψτε καλά την πρόθεση με την ειδική βούρτσα την όποια έχετε βρέξει πρώτα με νέρο, ασκώντας πίεση, για περίπου 3 λεπτά. 

 

 

 

 

 

3. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. 


 

 

 

 

 4. Αφήστε να στεγνώσει φυσικά ή με σεσουάρ για τα μαλλιά σε μια χαμηλή θερμοκρασία.

 

 

 

ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟΙ

‘Ακρως θηλυκοί, άνετοι, ακολουθώντας την τελευταία λέξη της μόδας, οι στηθόδεσμοι Amoena είναι ειδικά σχεδιασμένοι να συνδυάζουν την άνεση και την καλή εμφάνιση με την ασφάλεια που χρειάζεστε μετά την επέμβαση. Θα ανακαλύψετε πως υπάρχουν πολλές επιλογές με τα εσώρουχα της Amoena, οι οποίες είναι ιδανικές εάν αισθάνεστε πόνο στον αυχένα και τον ώμο ή υποφέρετε από λεμφοίδημα.

 Δείτε την συλλογή

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στη σωστή επιλογή!

Τιράντες

Οι άνετες, ρυθμιζόμενες τιράντες μας, στηρίζουν την πρόθεση χωρίς να επιβαρύνουν τους ώμους σας. Ορισμένοι στηθόδεσμοι της Amoena διαθέτουν πιο φαρδιές και με   επένδυση τιράντες για επιπρόσθετη άνεση και στήριξη. Θυμηθείτε να ρυθμίζετε το ύψος της τιράντας αρκετά συχνά, ώστε να διασφαλίζετε ότι δεν είναι υπερβολικά χαλαρή.

Θήκες

Όλοι οι στηθόδεσμοι Amoena διαθέτουν διακριτικές θήκες οι οποίες κρατάνε την πρόθεση στη θέση της. Οι στηθόδεσμοι της Amoena απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες, είτε χρειάζεστε θήκες και στις δύο πλευρές είτε μόνο σε μία ή και σε καμία.

Ντεκολτέ

Σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν την πρόθεση διασφαλίζοντας έτσι την τέλεια εφαρμογή. Οι θήκες στην πάνω πλευρά τους έχουν ελαστικό τελείωμα για να κρατούν την πρόθεση με ασφάλεια στη θέση της.

Ρυθμιζόμενο κούμπωμα

 1-4 σειρές, ανάλογα με το μέγεθος, διασφαλίζουν ότι έχετε την κατάλληλη στήριξη.

Φαρδύτερη φάσα στο κάτω μέρος του στηθόδεσμου

 Παρέχουν στήριξη και σταθερότητα και εξασφαλίζουν ότι η πρόθεση θα παραμείνει με ασφάλεια στη θέση της. 

 Απαλή μπανέλα

Δεν υπάρχει λόγος να μη φοράτε στηθόδεσμο με μπανέλα μετά το χειρουργείο, η σειρά της Amoena παρόλα αυτά, διαθέτει τόσο στηθόδεσμους με μπανέλα όσο και χωρίς. Τα flex-comfort εσώρουχά μας είναι ειδικά σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν τις καμπύλες της πρόθεσης, παρέχοντάς σας ανάλαφρη στήριξη χωρίς να ασκούν πίεση στην περιοχή του στήθους ή του ευαίσθητου μετεγχειρητικού δέρματος. Η μπανέλα προσφέρει περισσότερη σταθερότητα ενώ ανακουφίζει από τυχόν πιέσεις στον ώμο.

Τρία βήματα για τέλεια εφαρμογή

Δεν θα σας πάρει πολύ μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. 

Βήμα 1

Βεβαιωθείτε ότι ο στηθόδεσμος εφαρμόζει σωστά γύρω από το σώμα σας χωρίς να σας σφίγγει. Δεν πρέπει να ανεβαίνει στην πίσω πλευρά όσο τον φοράτε. Σε αυτήν την περίπτωση ή εφόσον η πρόθεσή σας παραμένει στη μια πλευρά καθώς τη φοράτε, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα νούμερο μικρότερο. Σας συνιστούμε να κουμπώνετε το νέο σας στηθόδεσμο όσο πιο χαλαρά σας επιτρέπει, ώστε να έχετε περιθώριο για προσαρμογές.

 

Βήμα 2

Η τιράντα θα πρέπει να δημιουργεί μια ευθεία μέχρι τον ώμο σας και στη συνέχεια να διαγράφει δεξιά γωνία προς τη ράχη, κάτω από την ωμοπλάτη. Οι τιράντες δεν πρέπει ποτέ να σας πιέζουν. Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πιθανόν να φοράτε πολύ μεγάλο band size με αποτέλεσμα να μην σας παρέχει αρκετή στήριξη. Να θυμάστε ότι το κυρίως σώμα του στηθόδεσμου πρέπει να κάνει το μεγαλύτερο μέρος του έργου και όχι οι τιράντες.

 

Βήμα 3

Ο στηθόδεσμος πρέπει να εφαρμόζει καλά στο στήθος σας και ανάμεσα στο μπούστο σας. Εάν το αισθάνεστε πολύ χαλαρό, εξετάστε την πιθανότητα να χρησιμοποιήσετε ένα μικρότερο νούμερο.

 

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΓΙΟ

Ανακαλύψτε τα νέα σχέδια!

Τα ιδανικά μαγιό μαστεκτομής πρέπει να είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να συγκρατούν με ασφάλεια την πρόθεση χωρίς να γίνεται αντιληπτή από τρίτους και παράλληλα να σας προσδίδουν ένα κομψό και μοντέρνο στυλ. Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά τους, τα μαγιό της Amoena θα σας κάνουν να αισθάνεστε υπέροχα στην παραλία!

 

Βρείτε τα στο e-shop μας ΕΔΩ!

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για παραγγελία στο 2710-239464 ή στο contact@katsoulas.eu

Κόψιμο ελαφρά ψηλότερα στην περιοχή της μασχάλης

Σας παρέχει περισσότερη ασφάλεια χωρίς να καλύπτει υπερβολικά το μπούστο.

Ειδικά σχεδιασμένες θήκες

Τα μαγιό της Amoena διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένες θήκες και στις δύο πλευρές για να συγκρατούν την πρόθεση με διακριτικότητα και ασφάλεια. Κανείς δεν θα παρατηρήσει την πρόθεσή σας, η οποία δεν μπορεί να μετακινηθεί, οπότε μπορείτε να κινείστε ελεύθερα με πλήρη αυτοπεποίθηση. Οι θήκες της Amoena έχουν άνοιγμα και από την πάνω πλευρά και από την πλαϊνή. Αυτό εξασφαλίζει εύκολη και σωστή εφαρμογή μέσα στη θήκη.

Ελαστική φάσα κάτω από το στήθος

Μια ελαστική φάσα κάτω από το στήθος και η ειδική διαμόρφωση των θηκών κρατά την πρόθεση κοντά στο σώμα, ώστε να μη ξεφύγει από το πάνω ή το κάτω μέρος του μαγιό ακόμα και όταν είναι βρεγμένο.

Κανονικό κόψιμο στην περιοχή των ποδιών

Εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά, τα μαγιό έχουν κανονικό κόψιμο στην περιοχή των ποδιών, το οποίο κολακεύει όλους τους τύπους σώματος και όλες τις ηλικίες.

Κανονική πλάτη

Περίπου 5 εκατοστά κάτω από τη γραμμή που κουμπώνει ο στηθόδεσμος (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά).

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ορισμένα μαγιό μας διαθέτουν επίσης:

  • Μαλακά cups: Τα περισσότερα μαγιό διαθέτουν μαλακά cups ώστε να παρέχουν στήριξη και να ενισχύουν ελαφρά το μπούστο προσδίδοντας ένα απόλυτα φυσικό look.
  • Ρυθμιζόμενες τιράντες: Οι τιράντες είναι μερικώς ρυθμιζόμενες ώστε το μαγιό να εφαρμόζει τέλεια στο σώμα.
  • Στήριξη: Μερικά από τα σχέδια διατίθενται με επιπλέον στήριξη στην κοιλιά και στο πάνω μέρος του γλουτού. Το ειδικό αυτό στρώμα φτιάχνεται από ενισχυμένη Lycra και βοηθάει στον καλύτερο σχηματισμό της σιλουέτας χωρίς να αισθάνεστε ότι σας πιέζει. Ορισμένα μαγιό διαθέτουν μαλακή μπανέλα η οποία προσαρμόζεται στη σιλουέτα σας για να σας παρέχει υποστήριξη χωρίς αίσθηση δυσφορίας. Η εύκαμπτη μπανέλα δεν θα βλάψει την πρόθεσή σας.

Τρία βήματα για τέλεια εφαρμογή

Βήμα 1

Με τα μαγιό δεν είναι τόσο σημαντικό το μέγεθος όσο τι αισθάνεστε εσείς καλύτερο. Εάν διαπιστώσετε ότι ένα ολόσωμο δεν σας κολακεύει στην περιοχή του στήθους γιατί σας πιέζει, δοκιμάστε ένα μεγαλύτερο νούμερο ή αλλιώς δοκιμάστε ένα τανκίνι.

Βήμα 2

Οι ρυθμιζόμενες τιράντες, που διαθέτουν πολλές σειρές μαγιό της Amoena, προσδίδουν ιδαίτερο look στο μαγιό σας σε μεγάλο βαθμό.

Βήμα 3

Επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει περισσότερο και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα με αυτό. Η Amoena διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα που θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας