Πληρωμή με αντικαταβολή

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας με αντικαταβολή, για την οποία επιβαρύνεστε με έξοδα αντικαταβολής courier.

 

Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

Πληρωμή πριν την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης χωρίς επιβάρυνση αντικαταβολής. Σε αυτήν την περίπτωση, επικοινωνείτε μαζί μας για να συμφωνήσουμε τον τρόπο αποστολής .

Πληρωμή μέσω PayPal

Πληρωμή πριν την παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο σας μέσω PayPal.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Παραγγελίες μεγαλύτερου όγκου ή αλλοδαπής :

 

Σε περίπτωση παραδόσεων μεγάλου όγκου (πχ αμαξίδια, συμπυκνωτές, κρεβάτια, κλπ, ή παραγγελίες που περιέχουν πολλά τεμάχια με συνολικό μεγάλο όγκο), το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Αυτό ισχύει διότι είναι αδύνατο με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε να υπολογίζονται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση αγοράς.

Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων αφορά την αλλοδαπή (χώρες εκτός Ελλάδας), ισχύει ότι και στις μεγάλου όγκου παραγγελίες. Δηλαδή, λόγω του ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν αυτόματα τα μεταφορικά, καθώς και τα έξοδα τελωνείου (χώρες εκτός ΕΕ) κλπ, το κόστος μεταφοράς θα καθορίζεται αφότου παραλάβουμε την παραγγελία και θα ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την αποστολή, για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην προκύψουν ακυρωτικά μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε ήδη κάνει πληρωμή με βάση τον απλό υπολογισμό που γίνεται στην ηλεκτρονική αγορά, θα ορίσουμε μαζί και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τυχόν επιπλέον κόστος. Επιπρόσθετα, οι συναλλαγές μεταξύ χωρών της ΕΕ γίνονται χωρίς την επιβάρυνση ΦΠΑ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν, εφόσον βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, μπορείτε να επιλέξετε την εταιρία Courier που επιθυμείτε με έξοδα αποστολής δικά σας. Προτού προχωρήσετε στην αποστολή του προϊόντος, επικοινωνήστε μαζί μας για τον τρόπο επιστροφής χρημάτων.

Για λόγους υγιεινής, αλλαγές σε μαξιλάρια, καλσόν, εσώρουχα και μαγιό δεν γίνονται!