Ήρα

To βασικό κεφαλάρι μας, είναι ένα απλό σχέδιο συγκρατημένης πολυτέλειας. Ταιριάζει απόλυτα σε οποιοδήποτε κρεβατόστρωμα ή βάση μας. Εύκολο να τοποθετηθεί, επενδυμένο με βαμβακερό κάλυμμα καπιτοναρισμένο με μαλλί. Μπορείτε να το ντύσετε με αφαιρούμενο κάλυμμα σε ύφασμα της επιλογής σας, από μια ευρεία συλλογή χρωμάτων και υφασμάτων (πωλείται ξεχωριστά).

Αυγή

Ένα όμορφα σχεδιασμένο κεφαλάρι που προσθέτει κομψότητα στο κρεβάτι σας. Κατάλληλο για οποιοδήποτε από τα κρεβατοστρώματα και τις βάσεις μας και εύκολο στην τοποθέτησή του. Διαθέσιμο σε δύο διαφορετικά ύψη. Κατασκευάζεται από κόντρα πλακέ και επένδυση φυσικού καουτσούκ. Μπορείτε να το ντύσετε με αφαιρούμενο κάλυμμα σε ύφασμα της επιλογής σας, από μια ευρεία συλλογή χρωμάτων και υφασμάτων (πωλείται ξεχωριστά).

Γαία

Το κεφαλάρι Γαία έχει μια άνετη σχεδίαση που έχει επικεντρώνεται κυρίως στο κάλυμμά του. Σε κάθε πλευρά φέρει κουμπιά σε όλο το μήκος, δημιουργώντας στην ουσία μια παραλλαγή μαξιλαροθήκης. Το κεφαλάρι Γαία εξέχει 5 εκ. από κάθε πλευρά του πλάτους του κρεβατιού στο οποίο προσαρμόζεται. Μπορείτε να το ντύσετε με αφαιρούμενο κάλυμμα σε ύφασμα της επιλογής σας, από μια ευρεία συλλογή χρωμάτων και υφασμάτων (πωλείται ξεχωριστά).