"Οξυγονοθεραπεία στο σπίτι με σύγχρονο εξοπλισμό"

 

Ποιά νοσήματα χρήζουν οξυγονοθεραπεία;

 

Τα νοσήματα που μπορεί να προκαλέσουν αναπνευστική ανεπάρκεια και απαιτούν χορήγηση οξυγόνου είναι:

1. Αναπνευστικές παθήσεις οξείες και χρόνιες (π.χ. ΧΑΠ, εμφύσημα, σοβαρό άσθμα, πνευμονική ίνωση , πνευμονική εμβολή, πνευμονία ,καρκίνος του πνεύμονα, βρογχιολίτιδα, δηλητηρίαση με CO, σύνδρομο παχυσαρκίας-υποαερισμού κά ).

2. Καρδιολογικά νοσήματα (π.χ. οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, καρδιογενές σοκ-πνευμονικό οίδημα , καρδιακή ανεπάρκεια).

3. Νευρολογικές παθήσεις (αγγειακά εγκεφαλικά, τραύματα , όγκοι, μυασθένεια, νόσος κινητικού νευρώνα κά ).

4. Καταπληξία (shock) οποιαδήποτε αιτιολογίας.

 

Βασικές Αρχές Οξυγονοθεραπείας:

 

- Το οξυγόνο είναι "φάρμακο" και πρέπει να χορηγείται κατόπιν ιατρικής οδηγίας, στην οποία να αναγράφεται η έναρξη, η ροή, η πυκνότητα και η μέθοδος (εξαιρούνται οι πραγματικά επείγουσες περιπτώσεις ).
- Η χορήγηση πρέπει να είναι συνεχής και να παρακολουθείται η εξέλιξη της υποξαιμίας με μέτρηση αερίων αίματος κατά την έναρξη και μετά από τροποποίηση της πυκνότητας του O2.
- Η διόρθωση της υποξαιμίας θα πρέπει να γίνεται με όση πυκνότητα O2 έχει προσδιορίσει ο θεράπων γιατρός, διότι η τοξικότητά του αυξάνεται παράλληλα με τη δόση.

 

Απαραίτητη είναι η ενημέρωση του ασθενούς, όταν επικοινωνεί με το περιβάλλον, ή των οικείων για τις ιδιότητες του οξυγόνου και τα μέτρα που είναι αναγκαίο να λαμβάνονται.

Με την πολυετή της εμπειρία στην εξυπηρέτηση πολλών ασθενών η Κατσούλα Δέσποινα εγγυάται την παροχή υπηρεσιών οξυγονοθεραπείας στο σπίτι με την χρήση των κατάλληλων συσκευών. Όλες οι συσκευές τυπικής οξυγονοθεραπείας στο σπίτι διατίθενται στις τιμές των ασφαλιστικών φορέων δίχως επί πλέον χρέωση. Στο κατάστημα μας θα βρείτε υψηλής ποιότητας συμπυκνωτές οξυγόνου τελευταίας τεχνολογίας. Κάποια από τα μηχανήματά μας τα βλέπετε παρακάτω:

                               

 

Επίσης από το κατάστημά μας μπορείτε να προμηθευτείτε και όλα τα αναλώσιμα των συμπυκνωτών σε προσιτές τιμές! Όπως :

 

 

 

 

                       

Όπως και επεκτάσεις σε διαστάσεις των 1.2μ , 2.7μ , 4.6μ και 7.6μ αντιστοίχως!

 

Το κατάστημα βρίσκεται στην Πλατεία Ανεξαρτησίας 6 στην Τρίπολη και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 2710-242005 / 6975120965.