ΟΙ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!

 

Ευχαριστούμε πολύ την μαμά ergodespoina.gr που μας άνοιξε το σπίτι της και γνώρισε την νέα μας υπηρεσία απορρύπανσης και εξυγίανσης εσωτερικών χώρων. Πλέον, η ίδια και η οικογένειά της κοιμούνται σε πεντακάθαρα στρώματα, βλέπει τηλεόραση ή παίζει με τα παιδιά της σε καναπέδες και χαλιά πλήρως εξυγιανσμένα! Επισκεφθείτε το blog της https://www.ergodespoina.gr για να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν εσάς και τα παιδιά σας!

Παρακάτω μας μιλά για τα αρώματα και τις μυρωδιές στην ζωή μας καθώς και για την εμπειρία της σχετικά με την απορρύπανση και την εξυγίανση του σπιτιού της!

 

Η  μυρωδιά είναι ανάμνηση. Η ανάμνηση είναι μνήμη. Η μνήμη είναι χαρά. Σίγουρα θα έχετε αντιληφθεί ότι κάθε άνθρωπος έχει άλλη μυρωδιά ή ότι το δωμάτιό του έχει διαφορετική μυρωδιά. Ή ένα άρωμα μπορεί να μυρίζει σε διαφορετικούς ανθρώπους εντελώς διαφορετικά. Οι όμορφες μυρωδιές συνήθως προκαλούν ένα μικρό χαμόγελο στα χείλη μας. Άλλοτε τις παρατηρούμε άλλοτε όχι, αλλά όταν τις παρατηρούμε συνήθως είναι πολύ ευχάριστες για εμάς και θέλουμε να τις βάλουμε στην καθημερινότητά μας.

 

Έτσι και εγώ απολαμβάνω όμορφες μυρωδιές. Μυρωδιά καθαριότητας, μυρωδιά φρεσκάδας, γλυκιά μυρωδιά ένα σωρό μυρωδιές τις οποίες επιδιώκω να έχω στην καθημερινότητά μου. Με κάνουν να αισθάνομαι καλύτερα και πραγματικά τις απολαμβάνω. Εμείς οι γυναίκες επιλέγουμε πολλές φορές αντικείμενα με βάση τη μυρωδιά τους. Μυρωδάτα καλλυντικά, κρέμες, κεριά, λάδια, αιθέρια έλαια ακόμα και τα ροφήματά μας θέλουμε να μυρίζουν ωραία. Τι γίνεται όμως όταν κάποιοι χώροι όσα κεριά και να βάλουμε ή όσα αρώματα και να ρίξουμε μπορεί να έχουν μια συγκεκριμένη μυρωδιά η οποία ίσως να σας ενοχλεί; Ή όσες φορές και να καθαριστεί ένας χώρος διατηρεί ακόμα μια μυρωδιά που πια είναι δυσάρεστη για εμάς.

 

Στα σπίτια μας υπάρχουν άπειρα πράγματα τα οποία δε βλέπουμε και το γεγονός ότι δε τα βλέπουμε ή κάποια δε τα μυρίζουμε δε σημαίνει ότι δεν είναι εκεί. Το είδα με τα μάτια μου όταν ζήτησα από την νέα υπηρεσία απορρύπανσης εσωτερικών χώρων να μου καθαρίσουν τα στρώματα, χαλιά, καναπέδες και να εξυγιάνουν το χώρο αυτόν. Είδα τι είχε βγάλει ένα καθαρό χαλί, ένα καθαρό στρώμα και εντυπωσιάστηκα. Δεν πίστευα ότι κάτι που δε βλέπω, υπάρχει και ότι μπορεί να μου προκαλεί και προβλήματα. Με την εξυγίανση του χώρου αντιλήφθηκα την καθαρή ατμόσφαιρα, πόσο διαφορετική αίσθηση έχεις όταν καθαρίζεται ο αέρας του χώρου σου και πόσο πιο ανάλαφρη αισθάνεσαι την ατμόσφαιρα.
Μετά από αυτήν την εξυγίανση, εκτός ότι ένιωσα μεγαλύτερη ασφάλεια για εμάς και τα παιδιά μας ότι πια κοιμόμαστε σε καθαρά στρώματα και ότι καθόμαστε σε καναπέδες όπου οι μικροοργανισμοί δεν υπάρχουν πια, αλλά απόλαυσα και τα αρωματικά μου κεριά τα οποία μύριζαν έντονα και πολύ ευχάριστα και οι μυρωδιές στο χώρο του σπιτιού μου συνάντησαν πάλι το χαμόγελό μου!

Το συνεργείο απορρύπανσης και εξυγίανσης χώρων θα το βρείτε στην 28η Οκτωβρίου στην Τρίπολη και μπορείτε αναλυτικά να διαβάσετε τις υπηρεσίες τους στην ιστοσελίδα τους https://katsoulas.eu/ypiresies/eksygiansi-aporrypansi

 πηγή: https://www.ergodespoina.gr