ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ!

 

Για ένα υγιέστερο εσωτερικό περιβάλλον απαλλαγμένο από τα μικρόβια και τους μικροοργανισμούς. Όχι ένας απλός καθαρισμός!

 

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της απορρύπανσης γίνεται εφαρμογή ειδικής σκούπας η οποία απορροφά με ισχυρό αέρα τη σκόνη, τα μικρόβια, τα ακάρεα, τη γύρη κτλ. από το στρώμα σας. Χρησιμοποιεί σακούλες φίλτρου HEPA μιας χρήσης.

 

 

Παράλληλα με την εφαρμογή της σκούπας χρησιμοποιούμε την συσκευή εξυγίανσης HEALTHWAY DELUXE. Το απόλυτο σύστημα καθαρισμού του αέρα για τον καθαρισμό αερομεταφερόμενων σωματιδίων, μικροοργανισμών και αερίων. Επαναστατική τεχνολογία που προσφέρει ένα καθαρότερο σπίτι 90% σε μόλις 30 λέπτα, καθιστωντας το έτσι το πιο ισχυρό σύστημα καθαρισμού στον κόσμο! 

 

 

Στο τελευταίο στάδιο και για την πλήρη απορρύπανση και εξυγίανση του χωρου σας γίνεται εφαρμογή όζοντος. Το όζον έχει πολύ ισχυρή οξειδωτική δύναμη. Σε μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να υποβαθμίσει τους ρύπους, να καταστρέψει τον καπνό και τις οσμές, να εξαλείψει τα ακάρεα και τα μικρόβια με απόλυτο φυσικό τρόπο, χωρίς τη χρήση απορρυπαντικών και χωρίς την αποδέσμευση ρύπων που είναι επικίνδυνα για το περιβάλλον ή για τον άνθρωπο!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το καταστημά μας 28ης Οκτωβρίου 34 ή καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση του χώρου σας!