Από την πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης το σώμα αρχίζει ν’ αλλάζει προετοιμάζοντάς σας για την μεγάλη στιγμή. Θα ήταν πολύ καλό για εσάς, οι αλλαγές αυτές να σας βρουν έτοιμη. 

 

Στο κατάστημά μας, Κατσούλας-Ιατρικά-Ορθοπαιδικά, θα βρείτε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές αυτές. 

 

Όσο και αν εύχομαι να αποφύγετε το πονεμένο στήθος, τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και τις πρώτες μέρες του θηλασμού η αναζήτηση για το κατάλληλο σουτιέν ξεκινά συνήθως νωρίς. Ένα μαλακό σουτιέν εγκυμοσύνης – θηλασμού χωρίς ενοχλητικές ραφές και περιττές προσθήκες είναι η καλύτερη επένδυση που θα μπορούσατε να κάνετε.

 

 

Επίσης, δεν είναι λίγες γυναίκες όπου κατά τη διάρκεια της κύησης, βρίσκουν παρηγοριά στις υποστηρικτικές ζώνες εγκυμοσύνης για την κοιλιά. Προσφέρουν ανακούφιση, βοηθούν τους μυς να χαλαρώσουν και ζεσταίνουν κοιλιά και πλάτη!

 

 

Το καλσόν διαβαθμισμένης συμπίεσης είναι ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει αυτή την ευαίσθητη περίοδο της ζωής σας, διασφαλίζοντας την καλή κυκλοφορία του αίματος. Με την ανακουφιστική δράση του μασάζ και την άσκηση συνεχούς πίεσης στα πόδια σας – που πλέον σηκώνουν το βάρος δύο ανθρώπων – προλαμβάνει τη φλεβίτιδα και τους κιρσούς και μειώνει εντυπωσιακά το πρήξιμο, την κούραση και τον πόνο. Υπερ-ανθεκτικό, στηρίζει κάθε σας δραστηριότητα και σας βοηθάει να παραμείνετε δραστήριες. Μπορείτε να το φορέσετε από την πρώτη μέρα που θα μάθετε τα ευχάριστα νέα! Όσο και να μεγαλώσει η κοιλίτσα σας, το διχτάκι μπροστά είναι πολύ ελαστικό και ακολουθεί την ομαλή ανάπτυξη της κοιλιάς σας, χωρίς να πιέζει καθόλου. Μόνο υποστηρίζει. Διαθέσιμα σε 70 και 140 Den.

 

 

Το λαστέξ επίσης είναι ένα άλλο προϊόν, το οποίο παρέχει στήριξη και βοηθά την επαναφορά των κοιλιακών μυών που κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έχουν διαταθεί (διάσταση ορθών κοιλιακών μυών), γρηγορότερη επούλωση της καισαρικής τομής, αφού η ασκούμενη πίεση προκαλεί αιμόσταση και περιορισμό του μετεγχειρητικού οιδήματος,σταθεροποίηση των αρθρώσεων που κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έχουν χαλαρώσει, ειδικά στην περίπτωση που υπάρχει και διάσταση της ηβικής σύμφυσης, βελτίωση της στάσης του σώματος με την επαναφορά της σπονδυλικής στήλης, που έχει υποστεί ήπια κύρτωση, στην αρχική της θέση και ανακούφιση από τους πόνους της μέσης και της λεκάνης. Το λαστέξ επίσης είναι σωτήρια λύση για τις γυναίκες που λόγω υποχρεώσεων (παιδιών ή εργασίας) πρέπει άμεσα μετά τον τοκετό να επανέλθουν στις συνήθεις δραστηριότητές τους.

 

 

Η πάνα-βρακάκι MoliCare με σύστημα τριπλής προστασίας που παρέχει εξαιρετική σιγουριά από διαρροές. Το υλικό φλις απορροφά πολύ γρήγορα την υγρασία αφήνοντας το δέρμα ευχάριστα στεγνό, ο ισχυρός υπεραπορροφητικός πυρήνας στρωμάτων απορροφά μεγάλες ποσότητες υγρού και οι απαλές αδιάβροχες εσωτερικές λωρίδες φροντίζουν για την αποφυγή διαρροών. Η πάνα-βρακάκι MoliCare είναι ανατομική, έχει τέλεια εφαρμογή με ελαστικές πτυχές που αγκαλιάζουν το πόδι και αδιάβροχη υφασμάτινη εξωτερική επιφάνεια. Φοριέται όπως και ένα κανονικό εσώρουχο.

Σας περιμένουμε από το κατάστημα μας να συζητήσουμε, να λύσουμε και να απαντήσουμε σε κάθε είδους απορία, αγωνία και ερώτηση , όπως επίσης και να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου για εσάς προϊόντος, όντας βέβαιοι για την πιστοποιημένη ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που προτείνουμε.

 

Πατήστε εδώ και δείτε τα προϊόντα μας:


https://katsoulas.eu/proionta-ygeias/esorouxa

 

https://katsoulas.eu/nosokomeiaka-eidi/panes

 

https://katsoulas.eu/proionta-ygeias/kaltses-kalson

 

https://katsoulas.eu/orthopedika/kormos-osfyos