Ό,τι χρειάζεται η Μαμά και το νέο μέλος 


 

         Καθώς πλησιάζει ο καιρός να γεννήσετε, πρέπει, μεταξύ άλλων, να φτιάξετε την περίφημη βαλίτσα του μαιευτηρίου, που θα έχετε μαζί σας για την τετραήμερη (περίπου) παραμονή σας εκεί. Η βαλίτσα θα πρέπει να είναι έτοιμη με το που θα μπείτε στον μήνα σας, μάλιστα εάν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για πρόωρο τοκετό ακόμα νωρίτερα, και να περιέχει πράγματα χρήσιμα τόσο για εσάς όσο και για το νεογέννητο σας.


         Στο κατάστημά μας, Κατσούλας-Ιατρικά-Ορθοπαιδικά θα βρείτε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε για να φτιάξετε τη βαλίτσα του μαιευτηρίου, καθώς επίσης και προϊόντα που θα σας βοηθήσουν με το θηλασμό του νεογέννητου μωρού σας.

 

● (Πολύ) Μεγάλες σερβιέτες για τα λόχεια των πρώτων 24ώρων 

 

● Ελαστικά κιλοτάκια συγκράτησης σερβιέτας

 

 

 

 

● Προεμποτισμένο γάντι καθαρισμού σώματος

 

 

● Ειδική κρέμα για τις θηλές, που πιθανότατα θα ερεθιστούν κατά τις πρώτες προσπάθειες για θηλασμό

 

 

 

● Επιθέματα στήθους, που τοποθετούνται εντός του στηθόδεσμου και δεν λερώνεστε αν έχετε έντονη γαλακτόρροια.

 

 

● Καλύμματα W.C. μίας χρήσης

 

 

 

 

● Υποσέντονα μια χρήσης

 

 


● Αντισηπτικό Χεριών

 

 


● Γάζες αποστειρωμένες


● Μωρομάντηλα

 

          Ακόμη το κατάστημά μας, είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος Αρκαδίας των προϊόντων Medela, γνωστή για τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει στις μητέρες που θηλάζουν. Έτσι σε εμάς μπορείτε να βρείτε θήλαστρο επαγγελματικό ή μη, αναλώσιμα είδη (μπιμπερό, θηλές, ψευδοθηλές, σακουλάκια συλλογής γάλακτος κλπ) είτε ετοιμοπαράδοτα είτε κατόπιν παραγγελίας.


          Σας περιμένουμε από το κατάστημα μας να συζητήσουμε, να λύσουμε και να απαντήσουμε σε κάθε είδους απορία, αγωνία και ερώτηση , όπως επίσης και να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου για εσάς προϊόντος, όντας βέβαιοι για την πιστοποιημένη ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που προτείνουμε.

 

 

Πατήστε εδώ και δείτε τα προϊόντα μας:


https://katsoulas.eu/mama-neo-paidi


https://katsoulas.eu/nosokomeiaka-eidi/panes