Επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να βρούμε το κατάλληλο μηχάνημα για την περίπτωσή σας!

 

Σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ οι συσκευές διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ!

YUWELL

LOWENSTEIN

SEFEAM

RESMED

BMC

ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ 

airmini katsoulas.eu

Η συσκευή AirMini AutoSet αποτελεί την μικρότερη και ελαφρύτερη συσκευή auto cpap στον κόσμο καθώς ζυγίζει μόλις 300 gr!

Χρησιμοποιώντας την διαθέσιμη σε όλα smartphones εφαρμογή “AirMini app” μπορείτε να προσαρμόσετε το AirMini ώστε να ταιριάξει στις δικές σας προσωπικές ανάγκες και ταυτόχρονα να παρακολουθείτε την πορεία της θεραπείας σας όπου και εάν βρίσκεστε. Εναλλακτικά της εφαρμογής “AirMini app”, μπορείτε να λειτουργήσετε το AirMini πατώντας απλά ένα κουμπί.

To AirMini Autoset είναι αποκλειστικά συμβατό με τις ολοκαίνουργιες μάσκες του οίκου ResMed και πιο συγκεκριμένα με τις ρινικές μάσκες AirFit P10 for AirMini και AirFit N20 καθώς και την στοματορινική μάσκα AirFit F20.

Ανατομικό Μαξιλάρι Ύπνου για χρήση CPAP/BILEVEL

 

  • Memory Foam –Ανατομικό Μαξιλάρι.
  • Για χρήση με συσκευές άπνοιας.
  • Μειώνει την πιθανότητα διαρροών από την μάσκα από το λύγισμα του σωλήνα.
  • Στηρίζει αυχένα και λαιμό.
  • Διαθέτει ειδικό σχήμα στήριξης κεφαλιού στο κέντρο.
  • Διαθέτει ειδικές εσοχές για τον αεραγωγό της συσκευής.
  • Διαστάσεις (ΜxΠxΥ):50x32x10 cm.

Συσκευή Διάγνωσης Υπνικής Άπνοιας στο Σπίτι!

Συσκευή αυτή προορίζεται τόσο για την ανίχνευση του συνδρόμου διαταραχών της αναπνοής κατά τον ύπνο όσο και για τον έλεγχο του βαθμού συμμόρφωσης του ασθενή με την θεραπεία CPAP.

 

Καταγράφει τις εξής παραμέτρους: ροή αέρα από την μύτη και το στόμα, ροχαλητό, κορεσμό οξυγόνου, καρδιακούς παλμούς και πίεση CPAP.

Διαθέτει οθόνη OLED 2 ιντσών για την παρουσίαση διαφόρων παραμέτρων και κυματομορφών σε πραγματικό χρόνο και παρέχει μέσω Η/Υ εκτύπωση πλήρους έκθεσης με το αποτέλεσμα. Επιπλέον έχει την δυνατότητα 24ώρης καταγραφής, μπορεί να συνδεθεί με τεχνολογία Βluetooth και παρέχει άμεσα αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο.

συσκευή αναπνοής Κατσούλας katsoulas.eu

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας