Συστήματα ύπνου

Συνδυασμοί προϊόντων που ενώνονται με ένα σκοπό. Να σας χαρίσουν έναν τέλειο ύπνο. Επιλέξτε το κρεβατόστρωμα, στρώμα και ανώστρωμα που προτιμάτε και δημιουργήστε το προσωπικό σας σύστημα ύπνου.
Coco-mat Κατσούλας - Τρίπολη Αρκαδίας
Coco Mat Κατσούλας Τρίπολη

Στόχος μας

είναι να κατασκευάζουμε τα καλύτερα κρεβάτια στον κόσμο με τον πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Τα κρεβάτια μας φτιάχνονται αποκλειστικά από φυσικά υλικά, επιλεγμένα για να προσφέρουν άριστες συνθήκες ύπνου, χωρίς τη χρήση μεταλλικών ελατηρίων. Όλα τα προϊόντα μας φτιάχνονται από υλικά ανανεώσιμων πόρων, όπως ίνες κοκοφοίνικα, φυσικό καουτσούκ, μαλλί, βαμβάκι, φύκια, αλογότριχα, μετάξι, λινό, ξύλο και πούπουλο.

Νέα
Συμβουλές

Προσφορές
Coco-Mat

Προτάσεις
για δώρα

Περισσότερα

Επισκεφτείτε το eshop μας

Περιηγηθείτε στα προϊόντα μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές σε :
Στρώματα , Κρεβάτια, Μαξιλάρια, Μαξιλάρια διακοσμητικά,
Λευκά είδη, Έπιπλα, Παιδικά, Προσφορές.

Στρώματα & Ανωστρώματα

Τα στρώματα μας παράγονται από φυσικά υλικά και υποστηρίζουν με ελαστικότητα το σώμα. Επενδύονται με δύο καλύμματα, που φέρουν φερμουάρ, για να αφαιρούνται και να πλένονται, αλλά και για να εξασφαλίζεται η διαφάνειά τους. Τα διπλά στρώματα αποτελούνται από δύο μονά, που ενοποιούν τα καλύμματα, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η αυτονομία στη χρήση του κάθε στρώματος και να διευκολύνεται ο χειρισμός τους (συντήρηση, μεταφορά κ.λπ.).

 

Βρεφικά - Παιδικά

Γνωρίστε την παιδική συλλογή της COCO-MAT. Έπιπλα, στρώματα & μαξιλάρια από φυσικά υλικά καθώς και λευκά είδη από οργανικό βαμβάκι
Περισσότερα

Κρεβάτια

Τα κρεβάτια & βάσεις COCO-MAT προσφέρουν τέλεια υποστήριξη στο σώμα σας κατά τη διάρκεια του ύπνου, χάρη στην εργονομική βάση που περιέχεται στο εσωτερικό τους.