ανώστρωμα cocomat katsoulas.eu

ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ, ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΓΛΥΚΑ ΚΑΘΕ ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

ανώστρωμα cocomat katsoulas.eu

 Τα στρώματα προορίζονται, από κατασκευής, για να υποστηρίζουν εκείνο το βάρος του σώματος που επικεντρώνεται στην λεκάνη. Αυτό σημαίνει ότι τμήματα του σώματός μας που έχουν μεγάλες καμπύλες, ή είναι πολύ ελαφριά (αυχένας, πόδια, χέρια) δεν υποστηρίζονται επαρκώς.

Το ανώστρωμα COCO-MAT έρχεται να καλύψει αυτήν ακριβώς την εγγενή αδυναμία των στρωμάτων. Πιο ελαστικό και πιο εύκαμπτο από το στρώμα, συμπληρώνει την υποστήριξη προς το σώμα, γεμίζοντας πλήρως τα σημεία του τελευταίου. Συγχρόνως, αυξάνει το πάχος του στρώματος, ώστε τα υπέρβαρα σώματα να μην αισθάνονται την αντίσταση του κρεβατιού ή της βάσης, πάνω στην οποία βρίσκεται το στρώμα. Επιπλέον, απομακρύνει το σώμα από την άκαμπτη βάση του κρεβατιού, προσφέροντας μεγαλύτερη ελαστικότητα και συμβάλλοντας στη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Τέλος, αποτελεί την ιδανική ασπίδα προστασίας του στρώματος, αυξάνοντας έτσι το προσδόκιμο της ζωής του.

Το ανώστρωμα, επιπλέον, παρέχει και μία πρακτική ευκολία: Το στρώσιμο των σεντονιών γίνεται σ’ αυτό, κάτι που μας απαλλάσσει απ’ το να σηκώνουμε το βάρος τού στρώματος.

 

ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ ΙΒΙΣΚΟΣ 

Ανώστρωμα μεγάλης ελαστικότητας από φύλλο φυσικού καουτσούκ, χωρίς ελατήρια. Κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους. Συμπληρώνει όλους τους τύπους στρωμάτων, προσθέτοντας άνεση και τέλεια υποστήριξη. Είναι αρκετά ελαφρύ και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα διπλώνοντας το. Το εξωτερικό, όσο και το εσωτερικό βαμβακερό κάλυμμα, έχουν περιμετρικό φερμουάρ για να αφαιρούνται εύκολα και να πλένονται. Ιδιαίτερα το εξωτερικό κάλυμμα έχει καπιτοναρισμένο αγνό μαλλί και πιστοποιείται κατά Oeko-tex (standard 100). Το πάχος του είναι 6 εκ.

 

ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ανώστρωμα από εξαιρετικής ποιότητας πούπουλo & φτερό χήνας. Κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους. Προσθέτει αίσθηση ξεκούρασης και χλιδής με ικανότητα να γεμίζει τις ελαφρύτερες καμπύλες του σώματος μας. Κατασκευάζεται με ανεξάρτητους θύλακες, ώστε να αποφεύγεται η μετατόπιση του υλικού. Είναι αρκετά ελαφρύ και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα διπλώνοντας το. Το εξωτερικό του κάλυμμα, όσο και οι θύλακες με τα πούπουλα, μπορούν εύκολα να αφαιρούνται και να πλένονται χάρη στα ανοίγματα με φερμουάρ. Το πάχος του είναι 6 εκ.

ανώστρωμα cocomat katsoulas.eu

ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ ΚΑΜΕΛΙΑ

Ανώστρωμα μεσαίας ελαστικότητας από αγνό παρθένο μαλλί, χωρίς ελατήρια. Κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους. Συμπληρώνει όλους τους τύπους στρωμάτων, προσθέτοντας άνεση και τέλεια υποστήριξη. Είναι αρκετά ελαφρύ και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα διπλώνοντας το. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και πάνω από άλλο ανώστρωμα προσφέροντας τις φυσικές ιδιότητες του μαλλιού, ικανό να διατηρεί ζεστά τα σώματα τον χειμώνα και δροσερά το καλοκαίρι. Το εξωτερικό του κάλυμμα, χάρη στα ανοίγματα με φερμουάρ, μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να πλυθεί. Το πάχος του είναι 5 εκ.

ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

Ανώστρωμα μεγάλης ελαστικότητας κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους. Είναι το κορυφαίο ανώστρωμα της σειράς ύπνου COCO-MAT, προσφέροντας ιδιαίτερη άνεση και άριστη υποστήριξη. Κατασκευάζεται αποκλειστικά από φυσικά υλικά χωρίς ελατήρια. Συμπληρώνει όλους τους τύπους στρωμάτων, προσθέτοντας άνεση και τέλεια υποστήριξη. Είναι ελαφρύ και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα διπλώνοντας το. Αποτελείται από δύο φύλλα φυσικού καουτσούκ όπου ενδιάμεσα τοποθετούμε θαλασσινά φυσικώς αποξηραμένα φύκια (τα οποία βοηθούν στο αναπνευστικό, χάρη στη σταδιακή απελευθέρωση ιωδίου). Το ανώστρωμα Θάλασσα έχει ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό κάλυμμα που χάρη στο περιμετρικό τους φερμουάρ αφαιρούνται εύκολα και πλένονται. Το ιδιαίτερα πολυτελούς εμφάνισης και ραφής εξωτερικό κάλυμμα φτιάχνεται από υψηλής ποιότητας καπιτοναρισμένο βαμβάκι. Η ειδική τεχνική ύφανσης που χρησιμοποιείται χαρίζει στο κάλυμμα απαλή υφή αλλά και αυξημένη αντοχή για πρόσθετη προστασία στο στρώμα. Μια καλή πρόταση είναι να το συνδυάσετε με το στρώμα Πρωτέας ώστε να αποκτήσετε την εμπειρία του τέλειου ύπνου. Το πάχος του είναι 9 εκ.

ανώστρωμα cocomat katsoulas.eu

Το ανώστρωμα είτε χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με κρεβατόστρωμα , είτε με βάση, πρέπει να γυρίζεται πάνω (προσκέφαλο), κάτω (ποδαρικό) κάθε τρεις μήνες. Επίσης πρέπει να αναποδογυρίζεται κάθε έξι μήνες ώστε να αναζωογονούνται τα υλικά του. Δεν πρέπει να εκτίθεται, χωρίς κάλυμμα, στον ήλιο, διότι το φυσικό καουτσούκ αποπολυμερίζεται και κονιοποιείται.

Το κάλυμμα πλένεται στο πλυντήριο, στους 30ºC, χωρίς στύψιμο και στεγνώνει σε σκιερό, αεριζόμενο χώρο. Επίσης είναι σκόπιμο πριν στεγνώσει εντελώς να τεντώνεται ώστε να μειώνονται οι πιθανότητες συρρίκνωσης του. Πρέπει να προφυλάσσεται από το νερό, τον ιδρώτα και οποιοδήποτε άλλο υγρό.

Πέραν των τυποποιημένων διαστάσεων, τα ανωστρώματα κατασκευάζονται σε κάθε πιθανή διάσταση μήκους ή πλάτους.

ανώστρωμα cocomat katsoulas.eu
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.