Ιβίσκος

Ανώστρωμα μεγάλης ελαστικότητας από φύλλο φυσικού καουτσούκ, χωρίς ελατήρια. Κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους. Συμπληρώνει όλους τους τύπους στρωμάτων, προσθέτοντας άνεση και τέλεια υποστήριξη. Είναι αρκετά ελαφρύ και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα διπλώνοντας το. Το εξωτερικό, όσο και το εσωτερικό βαμβακερό κάλυμμα, έχουν περιμετρικό φερμουάρ για να αφαιρούνται εύκολα και να πλένονται. Ιδιαίτερα το εξωτερικό κάλυμμα έχει καπιτοναρισμένο αγνό μαλλί.

ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ ΙΒΙΣΚΟΣ katsoulas.eu

Κυριακή

Ανώστρωμα από εξαιρετικής ποιότητας πούπουλα χήνας. Κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους. Προσθέτει αίσθηση ξεκούρασης και χλιδής με ικανότητα να γεμίζει τις ελαφρύτερες καμπύλες του σώματος μας. Κατασκευάζεται με ανεξάρτητους θύλακες, ώστε να αποφεύγεται η μετατόπιση του υλικού. Είναι αρκετά ελαφρύ και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα διπλώνοντας το. Το εξωτερικό του κάλυμμα, όσο και οι θύλακες με τα πούπου

ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

Θάλασσα

Ανώστρωμα από εξαιρετικής ποιότητας πούπουλα χήνας. Κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους. Προσθέτει αίσθηση ξεκούρασης και χλιδής με ικανότητα να γεμίζει τις ελαφρύτερες καμπύλες του σώματος μας. Κατασκευάζεται με ανεξάρτητους θύλακες, ώστε να αποφεύγεται η μετατόπιση του υλικού. Είναι αρκετά ελαφρύ και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα διπλώνοντας το. Το εξωτερικό του κάλυμμα, όσο και οι θύλακες με τα πούπουλα, μπορούν εύκολα να αφαιρούνται και να πλένονται χάρης τα ανοίγματα με φερμουάρ.

ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ ΘΑΛΑΣΣΑ katsoulas.eu